41401
16:50 30.072018

П'яні та без водійських посвідчень: за минулу добу поліцейські зловили чотирьох закарпатців

Події 1623

За минулу добу працівники груп реагування патрульної поліції Закарпаття задокументували випадки керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння в Берегівському, Великоберезнянському, Воловецькому районах.

37921418_671115223264824_399943033866420224_n

Двох п’яних водіїв виявили за минулу добу працівники груп реагування патрульної поліції Берегівського району. Зокрема, на в’їзді в місто Берегово поліцейські зупинили пізно ввечері автомобіль марки «КІА», на якому не працювали передні фари. Керував автомобілем місцевий житель, який перебував у стані алкогольного сп’яніння. Під час проходження медосвідування в лікарні у водія виявили 1,3 проміле алкоголю, про що правоохоронці склали адмінпротокол за керування в стані алкогольного сп’яніння, вилучили водійське посвідчення та відсторонили водія від керування.

У селі Боржава Берегівського району вночі поліцейські зупинили автомобіль марки «Аudі», водій якого невпевнено керував. За кермом перебував місцевий житель у стані алкогольного сп’яніння. Його доставили на медосвідування в лікарню, де виявили 0,8 проміле алкоголю. На правопорушника склали адмінпротокол за керування в стані алкогольного сп’яніння, вилучили водійське посвідчення та відсторонили його від керування.

У Великому Березному опівночі працівники групи реагування патрульної поліції помітили автомобіль марки «ВАЗ-21063», який виконував незрозумілі маневри під час руху. На вимогу поліції водій не зупинився, його наздогнали. За кермом перебував житель Перечинського району в стані алкогольного сп’яніння. Водійського посвідчення чоловік не має взагалі, керував чужим автомобілем. Драгер виявив у нього 1,70 проміле алкоголю. На правопорушника склали відповідні адмінпротоколи та відсторонили його від керування.

У Воловці працівники групи реагування патрульної поліції зупинили незареєстрований скутер, який рухався в темну пору без увімкненого світла фари. За кермом скутера перебував житель сусіднього села Канора в стані алкогольного сп’яніння. Чоловік також не надав водійського посвідчення. Під час медосвідування в лікарні в нього виявили 2,3 проміле алкоголю. На водія склали відповідні адмінпротоколи та відсторонили від керування.

Усі складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах