41292
09:48 28.072018

Ужгородця, який вдарив поліцейського, триматимуть під вартою

Події 1432

1532701278_varta_0За принципової позиції Ужгородської місцевої прокуратури слідчим суддею Ужгородського міськрайонного суду обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без визначення розміру застави 30-річному ужгородцю, який 25 липня 2018 р. напав на патрульних.

Затриманому вже оголошено про підозру у нанесенні тілесних ушкоджень працівникам патрульної поліції у зв’язку з виконанням ними службових обов’язків (ч. 2 ст. 345 КК України).

Суд, враховавши доводи прокурора про обставини злочину та особу підозрюваного, а також те, що відносно ужгородця вже розглядається судом обвинувальний акт у іншому кримінальному провадженні також щодо нанесення тілесних ушкоджень працівникам поліції обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 2 місяці без визначення розміру застави.

Наразі слідчим відділом Ужгородського відділу поліції ГУНП в Закарпатській області під процесуальним керівництвом місцевої прокуратури вживаються заходи щодо допиту всіх очевидців події та проведення всіх інших необхідних слідчих (розшукових) дій у даному кримінальному провадженні.

Довідково:

За вчинення даного злочину передбачена відповідальність у вигляді обмеження волі на строк до п’яти років або позбавленням волі на той самий строк, інформує прес-служба прокуратури Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах