40351
15:34 9.072018

Закарпатець проник у будинок молодої жінки і вкрав валютні заощадження та їжу

Події 1594

t_1_viknoЧоловіка, котрий скоїв крадіжку з проникненням, проте не встиг втекти з місця події, затримала поліція Ужгородщини. Житель Середнього тепер спілкується з правоохоронцями.

Вночі 7 липня до поліції із заявою про викрадення з її помешкання харчів та грошей звернулася 21-річна жителька села Лінці Ужгородського району. Жінка інформувала, що невідома особа через незачинені двері кухні проникла до житла заявниці та викрала у неї валютні заощадження та їжу.

За викликом виїхали слідчі Ужгородського районного відділення поліції, котрі спільно з місцевими патрульними та сектором кримінальної поліції оперативно розшукали причетного до злочину. Чоловіка знайшли на присадибній ділянці поблизу місця злочину. Він раніше судимий за майнові злочини. У скоєному 35-річний мешканець смт. Середнє зізнався, у нього вилучили викрадене.

За фактом незакінченого злочину у поліції відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 15 частини 3 статті 185 Кримінального кодексу України, тобто замах на крадіжку з проникненням. Слідство у справі триває. Відносно фігуранта вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах