39915
10:32 29.062018

За добу на Закарпатті затримали трьох п'яних водіїв, один з яких ледь не збив жінку

Події 3243

1Водіїв в стані алкогольного сп’яніння зафіксували в Ужгородському та Виноградівському районах.

Учора ввечері в поліцію Ужгородського району надійшло повідомлення від небайдужих громадян про водія автомобіля «Меrсеdеs», який керує в стані алкогольного сп’яніння. Вказану іномарку на київських номерах працівники групи реагування патрульної поліції помітили на об’їзній дорозі Ужгорода біля АЗС. Автомобіль зупинили.

За кермом перебував 41-річний закарпатець, який проживає в столиці. Водій був у стані алкогольного сп’яніння, але від проходження медосвідування відмовився. В присутності двох свідків правоохоронці склали на нього відповідний адмінпротокол, вилучили водійське посвідчення та відсторонили чоловіка від керування.

У місті Чоп опівночі працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «Rеnault Mеgаne», на якому не горіла світло фар. Керував автомобілем 47-річний місцевий житель в стані алкогольного сп’яніння. Водійського посвідчення чоловік не надав, від проходження медосвідування відмовився. У присутності двох свідків правоохоронці склали на правопорушника відповідний адмінпротокол та відсторонили його від керування.

У поліцію Виноградівського району зателефонувала ввечері жінка з села Олешник і повідомила, що її ледь не збив автомобіль, водій якого втік з місця події. Вказаний заявницею автомобіль марки «Volkswagen Gоlf» на іноземних номерах працівники групи реагування патрульної поліції зупинили на вулиці села Олешник. Керував ним 39-річний місцевий житель, який взагалі не має водійського посвідчення та перебував у стані алкогольного сп’яніння. Під час проходження медосвідування в районній лікарні у нього виявили 2,4 проміле алкоголю.

Правоохоронці склали на правопорушника відразу кілька адмінпротоколів: за створення аварійної ситуації, керування в стані алкогольного сп’яніння і без водійського посвідчення. Від керування чоловіка відсторонили.

Усі складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
У Мукачеві виявили водія з рекордним перевищенням норми алкоголю в крові
16:11
На Закарпатті планують побудувати порт
16:09
Арт-зона «Писанкове Мукачево» - чудова локація для фотосесій у центрі міста
15:56
У Будапешті діти біженців з України можуть навчатися рідною мовою
15:44
У неділю «Минай» прийматиме «Олександрію»
15:35
Прокуратура вимагає скасувати дозвільні документи для ведення будівельних робіт на привокзальній площі в Мукачеві
15:27
Поліцейські Іршави затримали наркоторговця: фігуранта помістили в ізолятор тимчасового тримання
13:34
«Ужгород за чисте довкілля»: екоакція в УжНУ
13:17
Як отримати безоплатно послуги з реабілітації в медзакладах Закарпаття: усе, що потрібно знати
12:40
ПрАТ «Закарпаттяобленерго» нагадує, чому категорично заборонено розпалювати вогонь в охоронних зонах об’єктів енергетики
12:20
Всі новини