39891
16:09 28.062018

Закарпатець, позбавлений права керування, знову попався п’яним за кермом

Події 1250

5aab8eaface23За минулу добу працівники груп реагування патрульної поліції Закарпаття задокументували випадки керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння в Ужгородському та Берегівському районах.

У селі Минай неподалік Ужгорода працівники групи реагування патрульної поліції помітили автомобіль марки «ВАЗ-21053», який рухався попереду, виляючи зі сторони в сторону. Водія зупинили, аби з’ясувати, в чому проблема. Керував машиною житель села Батфа Ужгородського району, який перебував у стані алкогольного сп’яніння. Драгер виявив у водія 1,98 проміле алкоголю, про що правоохоронці склали відповідний адмінпротокол, вилучили водійське посвідчення та відсторонили чоловіка від керування.

У місті Берегово удосвіта працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «Vоlkswagen Lupo», на якому не горіла одна фара. Керував автомобілем житель Виноградівського району в стані алкогольного сп’яніння. Під час медосвідування в лікарні у водія виявили 2,1 проміле алкоголю. Як з’ясувалося, цей чоловік уже позбавлений судом права керування, а тепер знову попався п’яним за кермом. На правопорушника склали відповідний адмінпротокол й відсторонили від керування.

Обидва складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах