39748
09:02 27.062018

Лісгосп на Хустщині завдав шкоди лісу

Події 1567

DSCN2220Під час здійснення планового заходу державного нагляду (контролю) в держлісфонді Липчанського навчально-виробничого лісництва Закарпатського лісотехнічного коледжу Державна екологічна інспекція у Закарпатській області виявила ряд порушень Лісового кодексу України.

Зокрема, встановлено пошкодження дерев до ступеня припинення та неприпинення росту, пошкодження природного підросту 5 і менше років. За результатами перевірки державними інспекторами з охорони навколишнього природного середовища Закарпатської області 8 посадови осіб притягнуто до адміністративної, накладено штраф. Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 23.07.2008 № 665 “Про затвердження такс для обчислення розміру шкоди заподіяної лісу” проведено розрахунок збитків на загальну суму 15287 гривень та пред’явлено претензію для добровільного відшкодування.

В разі залишення претензії без відповіді Інспекцією буде передано справу до Господарського суду Закарпатської області щодо примусового стягнення зазначеної суми, інформує Державна екологічна інспекція у Закарпатській області

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах