39372
15:45 19.062018

Хвороба чи вбивство? Загадкова смерть поліцейської на Берегівщині

Події 1649

p_366574_1_slidertop2Більше запитань чим відповідей у справі про загадкову смерть молодої дівчини-полісмена з Берегівщини.

Трагедія сталася рівно місяць тому, 19 травня, тоді Катерину Карнаухову завезли у реанімацію, а через кілька днів, 24 травня вона померла. Їй було всього 26 років.

Мама дівчини розповідає, що її донька ще із шкільних років мріяла працювати у поліції. Довгі 8 років Катерина йшла до своєї цілі, а цьогоріч їй вдалося. Після 4 місяців навчання в Одесі, Катерина вступила до лав поліції. Однак встигла пропрацювати дільничною у Берегівському відділі всього 4 місяці.

— Перед тим, як це сталося, вона отримала звання лейтенанта поліції. Що казати простим людям, коли трапляється біда, якщо помирає офіцер поліції при невияснених обставинах і всі мовчать,- розповідає мати дівчини.

У селі Велика Бакта Берегівського району 19 травня трапилася трагедія.

— Швидка її знайшла у центрі села на майданчику,- каже мати.

Що могло трапитися у ту ніч, достеменно ніхто не знає. Як і те, чи зустрілася Катя того вечора зі своїм хлопцем. Сусід дівчини переконує, що у ту ніч бачив його білий фургон біля її будинку.

— Тоді було так темно. Ні вуличного освітлення не було, ні місяця, ні зірок. Тільки у Катерини світло світило із кухні,- розповідає сусід.

Поблизу місця, де імовірно знайшли Катерину, нема жодного житлового будинку. За інформацією каналу Сіріус, це сцена сільського будинку культури.

Подруга Катерини працює поряд із пунктом швидкої допомоги, пригадує, водій особисто розповідав їй про це.

Лікарі швидкої допомоги, що госпіталізували дівчину від коментаря на камеру відмовилися, як і медики центральної лікарні Берегова.

За інформацією каналу, дівчина пролежала 4 дні у комі. У обласному б’юро медичної експертизи спеціалісти якого проводили розтин надали офіційний висновок: ознак насильницької смерті нема.

—Я можу сказати одне — це не насильницька смерть однозначно. Це захворювання, від якого вона, на жаль, померла. З таким захворюванням дівчині не можна було працювати,- каже завідувач відділом експертизи Закарпатського бюро Іван Попович.

На що дівчина хворіла, і чому захворювання не виявив спеціальний медогляд, який Катерина проходила 4 місяці тому, перед початком роботи у поліції, поки чітко сказати не можуть.

— Вона ніколи, нічим не хворіла. Дитина росла все життя здоровою,- каже мама.

Батько загиблої дівчини учасник АТО, який зараз проживає у Рівненській області, теж впевнений Катю вбили. На тілі дівчини були синці та гематоми, вирване волосся. Справу намагаються зам’яти. Батьки та друзі дівчини переконані, до раптової смерті причетний чоловік, із яким вона зустрічалася, а справу гальмують, бо він колишній правоохоронець. У поліції кажуть, підстав вважати, що це було вбивство нема.

– Коли швидка забрала жінку у лікарню, то поліцію повідомлено не було. Це було у поза робочий час і оскільки слідів насильства на ній виявлено не було. У таких випадках медики не повідомляють у поліцію про пацієнтів, – коментує речниця поліції Закарпаття Тетяна Щоголева.

Детальніше дивіться у сюжеті телеканалу Сіріус:

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
McDonald’s планує відкрити заклади як в Ужгороді, так і в Мукачеві
17:31
На об’їзній Ужгорода ДТП
17:11
У Мукачеві пройшов фінал Шкільної ліги з футзалу «Пліч-о-пліч»
16:52
Мукачівські поліцейські затримали зловмисника за підозрою у спричиненні тяжких тілесних ушкоджень своїй колишній дружині
16:43
Минулої доби закарпатські надзвичайники вели запеклу боротьбу із екопожежами
16:39
Мукачівська окружна прокуратура прагне повернути державі понад 90 га земель лісового фонду – до суду заявлено позов
16:22
Парламентарі пропонують тотальне стеження за українцями. Що думають закарпатці
16:02
Підписано меморандум про співпрацю між міською організацією Товариства Червоного Хреста України та Ужгородською міською радою
15:55
Приватний поїзд «Прага — Чоп» сьогодні здійснив свій перший рейс
15:04
Скільки коштують на Закарпатті пасхальні кошики
14:28
Всі новини