39079
13:57 14.062018

Двох ужгородських полісменів викрили на хабарі

Події 1457

e26a6a15bd54781d0980195428f7197f13 червня повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення двом особам, одна з яких – діючий працівник Ужгородського відділу поліції, інша – колишній.

Не зважаючи на те, що 31-річний оперуповноважений звільнився зі служби за власним бажанням у січні поточного року, поліція спільно з прокуратурою виявила факт отримання ним неправомірної вигоди у вересні 2017 року. Крім цього встановлено, що до цієї протиправної діяльності може бути причетний 29-річний працівник Ужгородського відділу поліції. Обом вже повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 ККУ, тобто прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою.

Виявили факт отримання правоохоронцями неправомірної вигоди від іноземця, який підозрювався в крадіжці на території краю, прокуратура Закарпатської області спільно з Управлінням внутрішньої безпеки ДВБ НПУ та відділ інспекції з особового складу поліції ГУНП УКЗ в Закарпатській області.

Поліція Закарпаття і надалі проводитиме ефективну боротьбу з будь-якими правопорушеннями, які вчиняють її працівники. Всі факти, які мали місце в минулому, будуть виявлені і винних притягнуть до відповідальності, не зважаючи не те, чи є вони діючими працівниками поліції чи колишніми, повідомив Відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах