39029
13:35 13.062018

У столиці під час пиятики киянин вбив закарпатця

Події 1592

До чергової частини Дніпровського управління поліції зателефонував чоловік із повідомленням про те, що на вулиці Сосницькій лежить мертвий чоловік.

D13.06.20184

Слідчо-оперативна група негайно виїхала на місце та почала відпрацьовувати територію.

Правоохоронці виявили тіло чоловіка з ознаками насильницької смерті, а згодом встановили його особу. Це – 37-річний уродженець Закарпатської області, який останнім часом мешкав у столиці, але постійного місця проживання не мав.

Попередньо встановлено, що в ході розпивання спиртних напоїв між двома чоловіками відбулася бійка. Сили виявилися нерівними, тож від отриманих травм уродженець Закарпаття за кілька годин помер на місці.

Згодом дільничний офіцер поліції отримав інформацію, що до злочину може бути причетний чоловік, якій вів асоціальний спосіб життя, що ускладнювало встановлення його особи та пошуки. Та поки його шукали у Дніпровському районі, він встиг потрапити у поле зору правоохоронців Дарницького району столиці: чоловіка затримали за підозрою у вчиненні майнового злочину. З урахуванням того, що він назвався чужим іменем, а причетність до крадіжки не підтвердилася, його відпустили.

D13.06.20181

З’ясувати справжнє ім’я зловмисника поліцейським вдалося лише, коли той повідомив про колишнє місце роботи у Броварах. Столичні правоохоронці виїхали туди, опитали співробітників та поспілкувалися з місцевими правоохоронцями. Після підтвердження особи поліцейські повернулися до Києва та продовжили роботу над розкриттям вбивства.

Згодом встановили, що причетний до злочину 27-річний киянин. Він зізнався, що побив чоловіка, тіло якого пізніше знайшли перехожі. Також правоохоронці з’ясували причину, чому чоловік приховував справжнє ім’я. Виявилося, що він знаходиться у розшуку за розбійний напад, скоєний у минулому році у Солом’янському районі столиці.

Чоловіка затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Найближчим часом суд обере йому міру запобіжного заходу. Слідчі розпочали досудове розслідування за статтею 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Затриманому також належить відповісти за раніше скоєний розбій, а відтак йому загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі, повідомляють у відділі комунікації поліції Києва.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
В Ужгороді говорили про потенціал міст України та Словаччини
18:13
У Мукачеві, у зв'язку з ремонтом, з 18 квітня по 1 травня обмежать рух автомобілів по вулицях Університетська та Перемоги
16:12
Громада Закарпаття співпрацюватиме із громадою Донеччини
15:51
Набір до патрульної поліції Закарпаття триває
15:31
Десятьом громадянам України обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без можливості внесення застави
15:19
На Закарпатті двоє підлітків вели до кордону чотирьох порушників
14:53
Міжнародна наукова конференція на факультеті міжнародних економічних відносин в УжНУ
14:43
У Мукачеві завершується прийом заявок на участь у конкурсі піаністів
14:20
Закарпатській судовій охороні провели практичне заняття щодо виявлення зброї
13:50
Задушив до смерті: ужгородець, якого підозрюють у вбивстві мешканки Київщини, перебуватиме під вартою
13:36
Всі новини