37757
22:51 17.052018

Поліція Закарпаття розкрила зухвалий розбій

Події 1860

Співробітники поліції Закарпаття встановили особи всіх причетних до розбою в селі Саловка Ужгородського району. Поліція повідомила про підозру чотирьом чоловікам з різних куточків області.

IMG_6094_2

В понеділок, 14 травня, близько 4 години ранку в помешкання 66-річного жителя села Саловка Ужгородського району проникли троє чоловіків в масках, які погрожували власнику зброєю, перекинули все майно в помешканні, знайшли 5 тисяч гривень та втекли з ними. Співробітники Ужгородського районного відділення поліції задіяли всі сили для розкриття такого зухвалого злочину. Правоохоронці встановили, що група нападників складалася із чотирьох осіб. Троє проникли в будинок потерпілого, четвертий – 31-річний житель Берегівщини чекав в авто своїх знайомих.

Поліція вже розшукала усіх причетних до злочину. Їм повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 187 ККУ, тобто розбій, поєднаний з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище. У підозрюваних вилучили зброю.

Правопорушення, скоєне підозрюваними, карається позбавленням волі на строк від семи до дванадцяти років із конфіскацією майна. Водію повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 5 ст. 27 ч. 3 ст. 187 ККУ, тобто співучасть у розбої.

Слідство у справі триває. Вирішується питання про обрання їм міри запобіжного заходу.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах