37658
11:32 15.052018

На Виноградівщині прикордонники пострілами зупиняли правопорушників, які кидали у них камінням

Події 2979

Військовослужбовці Держприкордонслужби продовжують проведення активних заходів, спрямованих на боротьбу з проявами протиправної діяльності на кордоні.

3I3G9935

Натомість організатори незаконної діяльності, пов’язаної із переправленням через кордон заборонених товарів, намагаються чинити спротив та вдаються до провокативних дій щодо співробітників прикордонного відомства.

Підтвердженням цьому є факт нападу на прикордонний наряд, до складу якого входили курсанти Національної академії Держприкордонслужби, котрі нещодавно прибули на Закарпаття з метою посилення охорони державного кордону.

Так, сьогодні, близько 2-ї години ночі, під час патрулювання річкової ділянки кордону поблизу населеного пункту Вилок, прикордонний наряд за допомогою приладу нічного бачення спостерігав рух осіб у бік держрубежу, повідомила «Карпатському об’єктиву» прес-служба Мукачівського прикордонного загону.

Військовослужбовці негайно розпочали переслідування ймовірних правопорушників, на що ті відреагували нецензурною лайкою та киданням каміння у правоохоронців. Один камінь влучив в прикордонника.

Для припинення провокації та з метою здійснення затримання зловмисників, прикордонники здійснили кілька попереджувальних пострілів вгору. Після цього правопорушники вдались до втечі та сховались в одному з приватних помешкань. Групою реагування було організовано спостереження за даним приватним помешканням та викликано до місця події співробітників поліції, які й затримали нападників.

Про виявлення кримінального правопорушення, передбаченого ст. 342 ККУ «Опір представникові влади, працівникові правоохоронного органу, члену громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону або військовослужбовцеві» до Виноградівського відділення Берегівського відділу НП в Закарпатській області направлено письмове повідомлення.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах