37625
12:51 14.052018

Від трьох до восьми років ув'язнення «пророкують» п’яному водію, який травмував байкерів на Мукачівщині

Події 1720

Головне управління національної поліції Закарпаття опублікувало офіційну інформацію щодо аварії, в якій постраждало 3-є байкерів.

p_365699_1_slidertop2

Як раніше розповідало Мukachevo.net вчора, 13 травня неподалік смт.Чинадієво сталась аварія за участі 2 мотоциклів та Mercedes. За попередньою інформацією водій Mercedes був напідпитку, перевищив швидкість та виїхав на зустрічну смугу.

Саме там він зіткнувся з 2 байкерами, у одного з них була жінка-пасажир.

2-є з них – з важкими травмами: у 48-річної жінки – повна травматична ампутація лівого стегна та розірвані легені, у 50-річного чоловіка – травматична ампутація лівого стегна та лівого плеча, він у дуже важкому стані, в нього вже була зупинка серця, наразі його життєдіяльність підтримує апарат штучного дихання. Ще один потерпілий має зламані дві кістки лівої гомілки.

Як виявилось, водій автівки був у нетверезому стані. Рівень алкоголю в крові винуватця ДТП у 10 разів перевищував норму.

Сьогодні, правоохоронці опублікували офіційну версію ДТП, а також визначились з статтею провадження.

Так, за фактом аварії було відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України, тобто порушення правил дорожнього руху, що заподіяли тяжкі тілесні ушкодження потерпілим.

Карається позбавленням волі на строк від 3 до 8 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років або без такого.

Транспортні засоби поміщенні на спецмайданчик відділу поліції.

Водія «Mercedes» затримали в порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Вирішується питання щодо повідомлення йому підозри та обрання міри запобіжного заходу.

А от а лікарім Мукачівської ЦРЛ вдалося врятувати життя постраждалим, хоча чи виживуть вони – говорити поки зарано, занадто важкі травми.

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах