37408
12:16 9.052018

На Виноградівщині депутата сільради вбило струмом

Події 1826

1Трагічний випадок цими днями стався у Виноградівському районі, зранку 50-річний чоловік пішов у поле працювати із газонокосаркою, але нажаль звідти вже не повернувся, його вбило струмом – причиною став обірваний провід від високовольтної енергомережі, знайомі загиблого кажуть в селі вже давно існує проблема із опорами, їх давно вже не обстежували та не замінювали.

Крім пана Миколи, який вирушив рятувати загиблого від ураження струмом постраждала його донька та сусідка. Односельчани стверджують, загиблий телефонував напередодні трагедії до електриків, і повідомляв про несправність, проте приїхали вони вже після трагедії.

Після ураження струмом жінки скаржаться на нестерпну біль в ногах, а в чоловіка на спині залишилися опіки, також у усіх є проблеми із пам’яттю. Люди кажуть після цього випадку не охоче повертаються на свої городи, побоюються аби такий випадок не трапився знову. У селі загиблого знали та поважали, він був депутатом сільської ради, прощалися усім селом.

Цю ситуацію прокоментували і в «Закарпаттяобленерго», кажуть вони проводять внутрішнє розслідування. У поліції за цим фактом відкрили кримінальне провадження. Чи знайдуть у поліції кого притягнути до відповідальності, або ж залишать кваліфікацію, як нещасний випадок покаже час. Вбиті горем родичі загиблого сподіваються на справедливе розслідування, інформує М-студіо.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
Поліцейські Іршави затримали наркоторговця: фігуранта помістили в ізолятор тимчасового тримання
13:34
«Ужгород за чисте довкілля»: екоакція в УжНУ
13:17
Як отримати безоплатно послуги з реабілітації в медзакладах Закарпаття: усе, що потрібно знати
12:40
ПрАТ «Закарпаттяобленерго» нагадує, чому категорично заборонено розпалювати вогонь в охоронних зонах об’єктів енергетики
12:20
На Ужгородщині відбулися змагання з важкої атлетики
12:02
Нацгвардійці провели урок мужності для ліцеїстів Мукачева
11:51
Дві команди ужгородських «Карпат» боротимуться в Кубку України
11:29
Понад 14 000 школярів планують оздоровити цьогоріч на Закарпатті
10:30
Міжнародні організації розглядають можливість реконструкції гуртожитку Берегівського ліцею
10:12
Берегівський мер розповів про оформлення дозволів на в’їзд, перебування, проживання, провадження робіт і пропуск у прикордонну смугу
09:51
Всі новини