36532
14:03 17.042018

На Берегівщині п’яний тракторист виконував незрозумілі маневри

Події 2000

858132За добу працівники груп реагування патрульної поліції Закарпаття задокументували випадки керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння в Берегівському та Мукачівському районах.

У селі Кольчино Мукачівського району близько 4-ї години ранку працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «ВАЗ-21099», на якому не освічувався достатньо задній номерний знак. В авто їхала група молодих людей, за кермом перебував 25-річний місцевий житель. Водій мав ознаки алкогольного сп’яніння й вчинив опір правоохоронцям. Його доставили на медосвідування до лікарні, де виявили 0,22 проміле алкоголю.

На правопорушника склали два адмінпротоколи: за злісну непокору законним вимогам працівника поліції (ст.185 КУпАП) та за керування в стані алкогольного спяніння (ст.130 КУпАП). Водійське посвідчення вилучили та відсторонили водія від керування.

У селі Дийда Берегівського району працівники групи реагування патрульної поліції зупинили трактор марки «МТЗ-80», водій якого виконував незрозумілі маневри. За кермом перебував місцевий житель в стані алкогольного сп’яніння. Від проходження медосвідування водій відмовився. У присутності двох свідків на нього склали відповідний адмінпротокол, вилучили посвідчення тракториста-машиніста та відсторонили від керування, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах