35274
12:03 14.032018

Чопські прикордонники затримали нелегала з чужим паспортом

Події 2077

Ще одного африканця затримали сьогодні вночі у залізничному пункті пропуску «Чоп (Дружба) ».

Гамбія1

Під час перевірки документів один з пасажирів потягу «Київ – Відень» пред’явив на контроль закордонний паспорт громадянина Великої Британії. Проте, прикордонники встановили, що поданий документ не належить власнику та використовується незаконно. Саме тому африканцю не дозволили виїзд за кордон та затримали в адміністративному порядку. Правопорушник не мав при собі жодних документів, проте представився громадянином Гамбії. Відповідно до його пояснень, паспорт, яким він намагався скористатись, належить його брату, а сам він прямував до Угорщини, повідомила «Карпатському об’єктиву» прес-служба Чопського прикордонного загону.

Наразі, затриманого доставили у пункт тимчасового перебування Чопського прикордонного загону. Після встановлення особи його буде притягнуто до адміністративної відповідальності за частиною 1 статті 204-1 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України». Окрім того, іноземець відповідатиме за вчинення кримінального злочину, передбаченого ч. 3 ст. 357 ККУ «Викрадення, привласнення, вимагання документів, штампів, печаток, заволодіння ними шляхом шахрайства чи зловживання службовим становищем або їх пошкодження».

Нагадаємо, що декілька днів тому у цьому ж пункті пропуску прикордонники затримали громадянку Ґани, яка намагалась виїхати до Відня за чужою ідентифікаційною карткою.

Гамбія

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах