35267
11:16 14.032018

На Перечинщині посадовці підробляли документи на землю

Події 1551

13585476272Ужгородською місцевою прокуратурою розпочато кримінальне провадження за цим фактом, йдеться у повідомленні прес-служби.

Як інформували в Ужгородській місцевій прокуратурі, встановлено, що у 2015 році на території однієї з сільських рад Перечинського району, посадові особи незаконно, підробивши документи, передали у власність фізичній особі дві земельні ділянки загальною площею 0,7 га.

Разом з цим встановлено, що вказані земельні ділянки знаходяться у межах прибережної захисної смуги, які відповідно до статті 58 Земельного кодексу України відносяться до земель водного фонду і їх дозволено надавали лише в оренду.

За вказаним фактом розпочато досудове розслідування за ознаками ч.1 ст.366 КК України (службове підроблення).

Довідково: Службове підроблення, тобто внесення службовою особою до офіційних документів завідомо неправдивих відомостей, інше підроблення документів, а також складання і видача завідомо неправдивих документів-карається штрафом до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк до трьох років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, повідомила прес-служба прокуратури Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах