35048
21:16 7.032018

Стало відомо, що робитимуть з обгорілим гуртожитком в Ужгороді

Події 1741

В.о. Ужгородського міського голови, заступник міського голови Ігор Фартушок із представниками оперативного штабу з ліквідації надзвичайних ситуацій Ужгородської міської ради побували у гуртожитку Ужгородського торгово-економічного коледжу Київського національного торгово-економічного університету на вулиці Декабристів, де сьогодні в першій половині дня сталася пожежа.

1 (2)

Як уже повідомляли рятувальники, інформація про займання в одній із кімнат на верхньому поверсі 6-поверхівки надійшло о 10:45. Із будівлі евакуювали більше двох десятків мешканців, завдяки роботі 26 рятувальників та 5 одиниць основної, 1 одиниці спеціальної та 2 одиниць допоміжної техніки пожежу повністю ліквідували об 11:56. Люди не постраждали, знищено домашнє майно в кімнаті, де сталася пожежа і перекриття будівлі на площі 95 кв. м, суттєві збитки завдано кільком помешканням на 4-5 поверхах.

Ігор Іванович провів нараду, на якій, крім представників оперативного штабу, були присутні керівник гуртожитку та його жителі. Визначили, які заходи потрібно вжити невідкладно, досягнуто домовленості з керівником 1-го державного пожежно-рятувального загону управління ДСНС у Закарпатській області Василем Варгою, що бійці вже завтра зроблять тимчасове перекриття прогалини даху плівкою, щоб будівля, помешкання людей не руйнувалися через опади. Керівник гуртожитку запевнила Ігоря Івановича, що вживатиме заходи для ремонту багатоповерхівки.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах