34954
10:45 6.032018

На Ужгородщині п’яний водій скоїв ДТП

Події 1445

1504417010_dtp12Випадок керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння задокументували працівники групи реагування патрульної поліції Ужгородського відділення.

Учора ввечері працівникам групи реагування патрульної поліції Ужгородського району надійшло повідомлення про ДТП в селі Коритняни.

Прибувши на місце події, поліцейські встановили, що автомобіль марки «ВАЗ-2105» під керуванням жителя села Великі Геївці ударив ззаду автомобіль марки «Skоdа Suрerb».

Водій перебував у стані алкогольного сп’яніння. Його доставили на медосвідування в наркодиспансер Ужгорода, де виявили 1,78 проміле алкоголю.

На правопорушника склали адмінпротокол за керування в стані алкогольного сп’яніння. Водійське посвідчення від чоловіка вилучили, від керування відсторонили.

Складений адмінпротокол за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах