34814
14:26 2.032018

Поліція Мукачева розшукала неповнолітню киянку

Події 1389

1513511223_top-photoСпівробітники Мукачівського відділу поліції на вулицях міста виявили дівчину, яка близько двох місяців проживає у районному центрі без нагляду батьків чи дорослих. Зараз 14-річну киянку влаштували до дитячого притулку. Її життю та здоров`ю нічого не загрожує.

Вчора, 1 березня, до працівників Мукачівського відділу поліції надійшло повідомлення від служби у справах дітей про те, що у Мукачеві вже триваий час проживає неповнолітня з Києва.

Інспектори ювенальної превенції Мукачівського відділу зясували, що 14-річна дівчина ще наприкінці минулого року разом з колективом спортивного коледжу Києва приїхала на змагання до Мукачева. Тут, познайомившись з місцевими дівчатами, вирішила повернутись в гості. Відтак, з 15 січня по теперішній час дівчина перебувала у Мукачеві, без постійного місця проживання.

Ніхто з батьків та рідних не звертались до поліції за допомогою у пошуку дитини.

Зараз мукачівські поліцейські дівчину влаштували до притулку у селищі Батєво Берегівського району. Життю та здоров`ю неповнолітньої нічого не загрожує, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах