34081
21:25 13.022018

7 років за гратами проведуть роми, які торік з ножем напали на 4-х підлітків, відпочиваючих на березі Ужа

Події 3306

Ужгородською місцевою прокуратурою підтримано публічне обвинувачення у кримінальному провадження за фактом вчинення двома особами ромської народності кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 187 КК України (напад з метою заволодіння чужим майном, поєднаний із погрозою застосування насильства вчинений за попередньою змовою групою осіб).

115-03-10-1426002057(11)За принципової позиції прокурора, вироком Ужгородського міськрайонного суду правопорушникам призначено покарання у вигляді 7 років та 7 років 3 місяців позбавлення волі.

Встановлено, що у травні 2017 року двома особами ромської народності, за попередньою змовою з метою заволодіння чужим майном та застосуванням ножа, здійснено напад на 4 неповнолітніх, які відпочивали на березі річки Уж.

Під час досудового розслідування підозрюваним обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Процесуальним керівником забезпечено належне процесуальне керівництво у кримінальному провадженні і надано суду беззаперечні докази вини обвинувачених.

 

Прес-служба прокуратури Закарпатської області

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах