33911
19:29 9.022018

У ДСНС Закарпаття: ужгородські рятувальники провели практичні заняття на підприємствах міста

Події 1699

9 лютого в Ужгороді для працівників товариств з обмеженою відповідальністю «Тексвош Гонсер» та «Луготек» ужгородські рятувальники спільно з психологом Управління ДСНС України у Закарпатській області провели спеціальні заняття.

IMG-033cc4b844d63e342b9a84ce91176af1-V

Фахівці рятувальної справи поспілкувалися із працівниками на тему пожежної безпеки; наголосили, що найперше слід зробити при виявленні пожежі на виробництві. Оскільки тут працює велика кількість людей, важливо було їх навчити правильним діям, аби паніка в екстреній ситуації не призвела до трагічних наслідків. Також присутнім показали як користуватися вогнегасником та дали можливість кожному загасити умовну пожежу. Адже саме за допомогою вогнегасника можна ліквідувати загорання на ранній стадії, а значить не допустити подальшого розповсюдження вогню та запобігти великих втрат.

Психолог Управління, в свою чергу, роз’яснила ази надання першої психологічної допомоги у разі виникнення стресових ситуацій.

У підсумку навчань учасники обговорили дії працівників організацій та визначили, на що слід звернути увагу працівникам підприємства у своїй роботі, щоб не допустити виникнення пожежі.

У ДСНС України у Закарпатській області

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах