33847
15:00 8.022018

Внаслідок прориву дамби на Виноградівщині підтоплено кілька сіл

Події 3236

Внаслідок прориву дамби на р.Боржава в Виноградівському районі, пройшло підтоплення сільськогосподарських угідь сел Боржавське та В.Комяти.

542e956-13

Після проходження інтенсивних опадів в ніч з 3 на 4 лютого 2018 р., на р.Боржава та р.Іршавка пройшло стрімке підняття рівнів води і вода вийшла на заплаву, що призвело до підтоплення в понижених місцях сільськогосподарських угідь. Найбільше підтоплені сільськогосподарські угіддя в селах Вільхівка, Каменське та Заріччя.

Внаслідок прориву дамби на р.Боржава в Виноградівському районі, пройшло підтоплення сільськогосподарських угідь сел Боржавське та В.Комяти з послідуючим переходом частини води самопливом в сторону с.Заріччя, що призвело до підтоплення сільськогосподарських угідь та дворогосподарств громадян.

6 лютого керівники Берегівського та Виноградівського МУВГ, в присутності голови сільської Ради та депутатів с.Заріччя, здійснили огляд підтоплених територій та дворогосподарств мешканців с.Заріччя.

Під час огляду було визначено дворогосподарства, які зазнали підтоплення та складено відповідні акти, а також прийнято рішення про термінове відновлення пошкодженої частини дамби, що знаходиться в зоні обслуговування Виноградівського МУВГ, з метою недопущення в подальшому підтоплень сільськогосподарських угідь та дворогосподарств в Іршавському районі, повідомило Берегівське МУВГ.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах