33805
20:28 7.022018

Закарпатські рятувальники провели профілактичні рейди житловим сектором

Події 1592

З настанням опалювального сезону рятувальники постійно проводять з громадянами інформаційно-роз’яснювальну роботу щодо дотримання правил безпеки в опалювальний період. Так, 6-7 січня відбулись позапланові пожежно-профілактичні відпрацювання у Міжгірському та Іршавському районах.

1Міжгірські рятувальники провели додаткову профілактичну роботу із мешканцями сіл Пилипець та Нижній Студений. Тут працівники ДСНС  поінформували мешканців про головні причини пожеж у побуті холодної пори, роз’яснили яку небезпеку несе чадний газ та продукти горіння. Після подворового обходу учасники заходу навідалися до місцевих закладів торгівлі, де роз’яснили як запобігти отруєнню чадним газом та надати першу медичну допомогу. Для кращого сприйняття інформації представники рятувальної служби роздали листівки інформаційного характеру.

Подібну просвітницьку акцію провели й іршавські рятувальники. Для цього вони обрали населення Загатянської сільської ради. Особлива увага приділялася оселям, де мешкають незахищені категорії населення, а саме: самотні громадяни похилого віку; багатодітні родини та особи, що зловживають спиртними напоями. Спілкуюючись з людьми, фахівці рятувальної справи розповіли до яких негативних наслідків може призвести нехтування елементарними правилами пожежної безпеки під час опалювального періоду.  Також роз’яснили як запобігти отруєнню чадним газом та продуктами горіння. Не обійшли стороною й місцеві заклади торгівлі та поштове відділення, де залишили листівки застережливого характеру.

У ДСНС України у Закарпатській області

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
McDonald’s планує відкрити заклади як в Ужгороді, так і в Мукачеві
17:31
На об’їзній Ужгорода ДТП
17:11
У Мукачеві пройшов фінал Шкільної ліги з футзалу «Пліч-о-пліч»
16:52
Мукачівські поліцейські затримали зловмисника за підозрою у спричиненні тяжких тілесних ушкоджень своїй колишній дружині
16:43
Минулої доби закарпатські надзвичайники вели запеклу боротьбу із екопожежами
16:39
Мукачівська окружна прокуратура прагне повернути державі понад 90 га земель лісового фонду – до суду заявлено позов
16:22
Парламентарі пропонують тотальне стеження за українцями. Що думають закарпатці
16:02
Підписано меморандум про співпрацю між міською організацією Товариства Червоного Хреста України та Ужгородською міською радою
15:55
Приватний поїзд «Прага — Чоп» сьогодні здійснив свій перший рейс
15:04
Скільки коштують на Закарпатті пасхальні кошики
14:28
Всі новини