33463
22:11 30.012018

В Ужгороді чоловік влаштував стрілянину в закладі громадського харчування

Події 1807

Правоохоронці розпочали слідство за фактом ранкової стрілянини у закладі громадського харчування в Ужгороді. Фігуранта злочину поліцейські затримали, вирішується питання про повідомлення йому підозри. Слідство триває.

IMG_9247

Сьогодні, 30 січня, вранці на лінію «102» надійшло повідомлення про стрілянину в Ужгороді. Зі слів заявниці, невідома особа стріляла у повітря в закладі громадського харчування на вулиці Фединця. Після цього чоловік сів в автомобіль «ВАЗ-2110» та поїхав у напрямку вулиці Заньковецької.

IMG_9236

На місце події прибули працівники патрульної поліції. За орієнтуванням вони розшукали автомобіль, в якому знаходилися троє чоловіків. Поліцейські передали їх слідчим, котрі встановили їх особи.

Ними виявилися троє закарпатців. Двоє з них – мешканці Великого Березного, один з яких – неповнолітній. Третій чоловік – ужгородець. У ході огляду місця затримання чоловіків слідчі виявили пістолет для відстрілу гумових куль. Зброю вилучили та направили на експертизу. Екіпаж автомобіля доставили до міськвідділу поліції для з’ясування усіх обставин ранкового інциденту.

У відділку слідчі з’ясували, що у вчиненні хуліганських дій обґрунтовано підозрюється 23-річний мешканець Великого Березного. Він же перебував за кермом транспортного засобу. Чоловіка затримано у порядку статті 208 КПК України. Інших двох чоловіків опитали та відпустили.

За даним фактом слідчий Ужгородського міськвідділу поліції відкрив кримінальне провадження за частиною 4 статті 296 Кримінального кодексу України, тобто, хуліганство, вчинене із застосуванням вогнепальної або холодної зброї чи іншого предмета, спеціально пристосованого або заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень. Санкція статті передбачає кримінальну відповідальність. Такі дії караються позбавленням волі на строк від трьох до семи років.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах