32636
19:12 12.012018

Мешканці села Галоч відтепер знають як жити безпечно

Події 1541

12 січня представники Ужгородського міськрайонного відділу відвідали село Галоч, Ужгородського району де провели пожежно-профілактичне відпрацювання. Населення цього села невелике, трохи більше тисячі осіб, тож рятувальники намагались приділити увагу кожному.

26829585_946252575523202_521655287_o

Фахівці ДСНС нагадали мешканцям села елементарні правила пожежної безпеки та здійснили традиційний обхід господарств селян, аби пересвідчитись, що вони дотримуються правил пожежної безпеки при використанні пічного опалення та електрообігрівальних приладів. Якщо виявляли недоліки протипожежних норм то давали людям кваліфіковані поради та рекомендації щодо їх усунення.

Рейдові групи навідалися до місцевих закладів торгівлі та фельдшерско-акушерського пункту, де роз’яснили працівникам та відвідувачам основні правила пожежної безпеки взимку.
Також не обійшлося й без традиційної наради у приміщені сільради, під час якої рятувальники розповіли учасникам про основні протипожежні норми та кількість пожеж, що виникли з початку 2018 року.

Поза увагою фахівців ДСНС не залишились і найменші мешканці села – для малечі з місцевого навчально-виховного комплексу було проведено виховну годину на тему: «Безпека із вогнем та попередження пожеж через дитячі пустощі».

Усім без виключення було роздано тематичні пам’ятки й листівки попереджувального змісту.

У ДСНС України у Закарпатській області

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах