31885
21:57 20.122017

Закарпаття відзначило День вшанування пенсіонерів та ветеранів МВС і Національної поліції України. ВІДЕО

Події 2490

В Головному управлінні Національної поліції в Закарпатській області на урочистих зборах відзначили День вшанування пенсіонерів та ветеранів МВС та Національної поліції України.

PM539image001Сьогодні, 20 грудня, в Україні відзначають День вшанування пенсіонерів та ветеранів МВС та Національної поліції України, до урочистостей, крім особового складу ГУНП в Закарпатській області, долучилися голова Закарпатської ОДА, генерал-лейтенант міліції Геннадій Москаль, голова Закарпатської облради Михайло Рівіс, міський голова Богдан Андріїв, заступник голови Закарпатської організації ветеранів Олександр Таран, представники ветеранської організації поліції Словаччини та місцевих ветеранських організацій.

Розпочав зібрання начальник ГУНП в Закарпатській області, полковник поліції Роман Стефанишин. Він наголосив, що в такий день не можна забувати про тих, кого уже немає поряд, про загиблих колег та військовослужбовців 128-ї окремої гвардійської гірсько-піхотної бригади, які загинули 18 грудня на сході України. Всіх їх вшанували хвилиною мовчання і в знак поваги від сьогоднішнього зібрання поклали кошик із квітами до пам’ятника загиблим працівникам міліції.

Голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль у вітальній промові наголосив, що більшість ветеранів та пенсіонерів ОВС віддали службі в правоохоронних органах по 20-30 років, тому заслуговують на високі пенсії. Її й побажав присутнім посадовець, а ще – здоров’я та гармонії в міліцейських родинах. Голова Закарпатської облради Михайло Рівіс наголосив, що в їх органі самоуправління аж два генерали міліції. Міський голова Ужгорода Богдан Андріїв побажав ветеранам міцного здоров’я. Всі ці посадовці вручили нагороди ветеранам від тих владних структур, які представляють. Крім місцевих відзнак, присутнім вручили і нагороди ОВС.

Під час урочистостей з вітальним словом виступили перший заступник голови Закарпатської обласної організації ветеранів Олександр Таран, голова Закарпатської обласної організації ПАП ОВС України Валерій Менджул, голова ради ветеранів ОВС краю Віктор Отовчиць та представник ветеранської організації поліції Словаччини Йожен Крав’яр.

Окремими призами за сумлінну роботу нагородили кращі ветеранські організації районів, третій рік поспіль найефективнішою визначили діяльність Берегівської ветеранської організації та її голови – Івана Паука.

 

Відділ комунікації
поліції Закарпатської області

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
В Ужгороді говорили про потенціал міст України та Словаччини
18:13
У Мукачеві, у зв'язку з ремонтом, з 18 квітня по 1 травня обмежать рух автомобілів по вулицях Університетська та Перемоги
16:12
Громада Закарпаття співпрацюватиме із громадою Донеччини
15:51
Набір до патрульної поліції Закарпаття триває
15:31
Десятьом громадянам України обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без можливості внесення застави
15:19
На Закарпатті двоє підлітків вели до кордону чотирьох порушників
14:53
Міжнародна наукова конференція на факультеті міжнародних економічних відносин в УжНУ
14:43
У Мукачеві завершується прийом заявок на участь у конкурсі піаністів
14:20
Закарпатській судовій охороні провели практичне заняття щодо виявлення зброї
13:50
Задушив до смерті: ужгородець, якого підозрюють у вбивстві мешканки Київщини, перебуватиме під вартою
13:36
Всі новини