31194
15:33 4.122017

На Рахівщині місцевий мешканець вкрав мотоцикл у односельця

Події 1763

e7c4a65-1512384628-pm414image001У селищі Великий Бичків Рахівського району місцевий мешканець викрав від односельця мотоцикл. Викрадача затримали працівники поліції, за даним фактом розпочато розслідування.

У ніч з неділі на понеділок до дільничного офіцера поліції Рахівського відділення звернувся за допомогою житель селища Великий Бичків. Заявник повідомив про зникнення свого мотоцикла марки «Дельта» вартістю 8000 гривень.

Як розповів заявник, він залишив опівночі свій транспортний засіб на вулиці біля своєї оселі, сам пішов ненадовго у дім, а коли повернувся, то мотоцикла на місці вже не було.

Цей злочин правоохоронцям вдалось розкрити тієї ж ночі. Крадений мотоцикл працівники поліції знайшли в 33-річного односельця потерпілого. Чоловік побачив на вулиці залишений без нагляду мотоцикл і викрав його.

За даним фактом слідчі Рахівської поліції розпочали кримінальне провадження за ч.1 ст.289 Кримінального кодексу України (Незаконне заволодіння транспортним засобом). Речовий доказ – мотоцикл вилучено й після проведення відповідної експертизи його буде повернуто власникові.

Вирішується питання про обрання фігуранту справи міри запобіжного заходу, також перевіряється його можлива причетність до скоєння інших злочинів у районі. Триває досудове розслідування, повідомляють у відділі комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах