30769
21:03 24.112017

Психологи ДСНС вчили рятувальників саморегуляції поведінки у різних життєвих ситуаціях

Події 2925

м. Ужгород: психологи ДСНС вчили рятувальників саморегуляції поведінки у різних життєвих ситуаціях

Изображение 018 копия

Ризикувати власним життям задля безпеки інших може дозволити собі лише дуже мужня та сильна духом людина. Рятувальники чи не кожного дня ризикують власним життям задля збереження спокою та безпеки, а іноді й здоров’я та життя інших людей. Саме тому важливо навчати особовий склад методам саморегуляції поведінки у складних життєвих обставинах.

24 листопада поточного року психологом відділу соціально-гуманітарної роботи та психологічного забезпечення центру забезпечення діяльності У ДСНС України у Закарпатській області  Наталією Ісайчик проведено тренінгове заняття з особовим складом чергового караулу 14-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Ужгород на тему «Саморегуляція поведінки у складних життєвих обставинах».

Цей  захід розрахований  на те, щоб торкнутися психологічного аспекту щодо вміння керувати своєю поведінкою, емоціями у  стресових та конфліктних ситуаціях, краще розуміти самих себе та інших.

Ця проблематика на сьогоднішній день є досить актуальною, адже вона вчить висловлювати свої почуття, переживання, розуміти психічні стани та емоції людей, які з тобою поруч, практикувати способи саморегуляції та просто добре провести час.

У ДСНС України у Закарпатській області

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах