30319
13:09 14.112017

Раніше судимий мешканець Берегова обікрав відвідувача кафе

Події 1484

Із заявою про крадіжку мобільного пристрою до Береговського відділу поліції звернувся місцевий житель. Чоловік повідомив, що коли він перебував у одному із місцевих кафе, хтось викрав у нього мобільний телефон з кишені його куртки.

1510654087_pm158image001-1

В ході розпочатого досудового розслідування оперативними працівниками було встановлено особу, причетну до крадіжки. Ним, виявився 34-річний раніше судимий житель Берегова, який в день скоєння злочину перебував у тому ж кафе. Коли потерпілий захмелів та відволікся, зловмисник поспіхом прихопив його мобільний і покинув приміщення, інформує поліція.

Як було з’ясовано, чоловік вже неодноразово попадав у поле зору правоохоронців за вчинення крадіжок та за зберігання наркотичних засобів.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання від мінімального – у вигляді штрафу до максимального – позбавлення волі на строк до трьох років, повідомив відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах