29025
12:01 12.102017

П’яна мукачівка порушила правила дорожнього руху і в’їхала у мікроавтобус

Події 1983

1505741591-4233Шістьох п’яних водіїв, один з який скоїв ДТП, правоохоронці зупинили в Ужгородському, Мукачівському, Перечинському, Виноградівському та Берегівському районах

Вчора, 11 жовтня, в селі Березинка Мукачівського району поліцейські затримали водія «ВАЗ 2107». Перебуваючи в нетверезому стані, мукачівка порушила правила дорожнього руху і в’їхала в інше авто — «Volkswagen Transporter». Медосвідчення в лікарні підтвердило наявність алкоголю в крові жінки — 1,67 проміле.

Завдяки пильним громадянам ще одного нетверезого водія вдалося виявити в місті Берегово. Анонім повідомив поліції про те, що на автозаправці водій одного з автомобілів вживає алкогольні напої. Група реагування патрульної поліції зупинила чоловіка, коли той виїжджав із заправки. Наявність алкоголю в крові водія «ВАЗ 21099» підтвердила експертиза в лікарні — 1,67 проміле.

Два випадки керування авто напідпитку правоохоронці задокументували в Ужгородському районі. У селі Сюрте нетверезий водій «Skoda Octavia» був зупинений через вимкнені світлові габарити при здійсненні повороту. А жителя села Розівка, який у стані алкогольного сп’яніння рухався дорогою Київ-Чоп, зупинили через неосвітлений номерний знак у темну пору доби.

У селі Туриця Перечинського району через нечітку їзду та маневрування дорогою поліцейські зупинили водія «Geely». Місцевий мешканець пройшов алкотест на драгері, який показав 0,23 проміле.

Нетверезого мотоцикліста виноградівські правоохоронці зупинили в селі Тростник. Водій мотоцикла «Delta» не впорався з керуванням — і впав з транспортного засобу. Драгер показав 1 проміле алкоголю в крові чоловіка.

На всіх нетверезих водіїв складено відповідні адміністративні матеріали за статтею 130 КУпАП, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах