28700
15:44 4.102017

В Ужгороді затримали чергових іноземних «мандрівників»

Події 1583

монголиУчора ввечері 3 жовтня прикордонники відділення «Оноківці» відділу «Ужгород» за 350 метрів від загороджувального паркану виявили трьох іноземних «мандрівників». Як з’ясувалось згодом, затримані – громадяни Монголії, всі доволі молодого віку – від 19-ти до 26 років. Вони без документів намагались потрапити до Словаччини. Порушників було затримано та за спробу незаконного перетинання державного кордонуУкраїни притягнуто до адміністративної відповідальності за частиною 2 статті 204-1 КУпАП.

Проте, цікавим для прикордонників виявився той факт, що ході проведення фільтраційних заходів у цих трьох нелегалів було виявлено чомусь 4 закордонні паспорти громадян Монголії. Виразної відповіді, хто ж власник четвертого документа та куди власне «прямує» паспорт без господаря, правоохоронці не отримали.

А згодом, сьогодні по обіді, дільничним інспектором прикордонної служби на залізничному вокзалі в місті Ужгород було затриманого цього самого «господаря», звісно, без документів. Разом з «колегами по мандрам» його буде притягнуто до відповідальності згідно чинного законодавства.

Рішення по справі прийматиме суд, інформує прес-служба Чопського прикордонного загону.

.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах