28611
18:12 2.102017

Гостей та учасників фестивалю "BEREG FEST - 2017" вчили правилам пожежної безпеки

Події 2695

Минулі вихідні велелюдно було в селі Яноші Берегівського району. Тут проходив найстаріший міжнародний фестиваль Закарпаття “BEREG FEST – 2017”. На  свято добросусідства між Україною та сусідньою Угорщиною завітало багато поважних гостей.

07

Учасниками цього чудового свята стали й місцеві рятувальники. Окрім цього, що вогнеборці 12-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Берегово забезпечували пожежну безпеку під час заходу із масовим перебуванням людей, вони також провели громадську акцію “Запобігти. Врятувати. Допомогти”.

Краяни  та гості Закарпаття мали можливість в черговий раз нагадати собі правила безпеки життєдіяльності людини. Фахівці ДСНС детально зупинилися на протипожежній тематиці, приділивши особливу увагу правилам пожежної безпеки під час осінньо-зимового періоду та опалювального сезону, який незабаром розпочнеться. Для наочного сприйняття всім, хто підходив до рятувальників вручалися листівки застережливого характеру.

Читайте також: Як святкували найяскравішу подію закарпатської осені – «Берег-фест». ФОТО

Усі бажаючі, а їх було досить багато, могли також ознайомитися із пожежним автомобілем та обладнанням, яке використовують у повсякденній роботі вогнеборці.

У ДСНС України у Закарпатській області

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах