27569
12:40 7.092017

На Закарпатті п’яні водії скоїли дві ДТП

Події 2985

new-33434Випадки керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння за минулу добу працівники поліції задокументували в Мукачівському, Іршавському й Виноградівському районах.

Ввечері у селі Чабин Мукачівського району група реагування патрульної поліції зупинила автомобіль «ВАЗ-2101», яким керував житель сусіднього села Обава. На передньому сидінні авто сиділа жінка з малою дитиною, тож поліцейські мали намір зробити водію зауваження. Однак з’ясувалося, що той перебуває у стані алкогольного сп’яніння. Під час медосвідчення в районній лікарні у нього виявили 2,2 проміле алкоголю. На правопорушника склали відповідний адмінпротокол і вилучили водійське посвідчення.

У селі Заріччя Іршавського району сталася ДТП: автомобіль «Volkswagen Cаddy» під керуванням місцевого мешканця виїхав на зустрічну смугу й зіткнувся із мікроавтобусом «Mercedes Sрrіntеr». На щастя, обидва водії не зазнали серйозних травм, але працівники поліції з’ясували, що винуватець аварії перебуває в стані алкогольного сп’яніння. Він також не мав водійського посвідчення. Під час медосвідчення в районній лікарні драгер показав у нього 1,2 проміле алкоголю.

Ще одна ДТП сталася минулої доби в селі Чепа Виноградівського району. Там зіткнулися два автомобілі марки «Таврія». Водій-винуватець, місцевий житель, виїжджав з узбіччя на трасу й не переконався у відсутності інших машин. Внаслідок чого сталося незначне зіткнення з іншою «Таврією». Винуватець аварії втік з місця пригоди, його розшукали за місцем проживання працівники групи реагування патрульної поліції Виноградова. З’ясувалося, що чоловік перебував у стані алкогольного сп’яніння, але від медосвідчення відмовився. На правопорушника склали відповідні адмінпротоколи й вилучили водійське посвідчення.

Усі складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування в стані алкогольного сп’яніння) буде направлено в суд для прийняття остаточного рішення, повідомляють у відділі комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах