27306
15:33 31.082017

Закарпатські водолази підняли з води тіла двох потонулих дітей

Події 3198

Трагедія сталася під вечір 30 серпня. О 19:06 в оперативно-рятувальну службу поступило повідомлення, що в р. Тиса в районі с. Крива Хустського району, потонуло двоє неповнолітніх 2001 та 2009 років народження.

2451

Для пошуку тіл загиблих до місця було направлено водолазно-рятувальне відділення м. Хуст. О 20:15 рятувальники відшукали тіла загиблих на п’ятиметровій глибині річки та підняли на берег.

Обставини трагедії з’ясовують правоохоронні органи.

За попередніми даними, того вечора троє малолітніх пішли до річки аби скупатися в Тисі. В якийсь момент вони почали тонути. Неподалік від того місця перебувала сестра одного з підлітків та молодий хлопчина років 16-ти, який випадково став свідком даної події. Побачивши, що брат почав тонути сестра кинулася на допомогу брату, а хлопчина заходився рятувати двох інших діток.

Двох діток було врятовано, а сестрі не вистачило сил (глибина річки в тому місці коливається від 4 до 5 метрів), щоб витягнути свого восьмирічного брата і вони обоє пішли на дно, інформує У ДСНС України у Закарпатській області.

Рятувальники вкотре звертаються до мешканців краю, особливо це стосується батьків – не купайтеся у невідомих місцях! Не дозволяйте своїм дітям самостійно відпочивати біля водойм! Будьте обережні та дотримуйтесь основних правил поведінки людей на воді!

2

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах