25372
11:09 17.072017

Несвоєчасно подані декларації обійшлись закарпатським чиновникам у 850 грн

Події 1568

16969034За принципової позиції Тячівської місцевої прокуратури судом притягнуто до відповідальності посадовців Тячівського та Рахівського районів за фактами вчинення ними адміністративних правопорушень, пов’язаних з корупцією

Як повідомив керівник Тячівської місцевої прокуратури Степан Жовнір, упродовж липня поточного року Рахівським районним судом, за активної участі прокурора, розглянуто 3 адміністративні протоколи, а Тячівським районним судом – один адмінпротокол за несвоєчасне подання без поважних причин декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування. Порушників оштрафовано на 850 грн. кожного.

Ще один протокол наразі перебуває на розгляді Рахівського районного суду, провадження зупинено у зв’язку із тимчасовим перебуванням особи, стосовно якої його складено, за межами області.

Робота з виявлення та фіксування порушень у даній сфері, а також притягнення до відповідальності винних осіб триває, інформує прес-служба прокуратури Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах