25332
12:25 16.072017

На гірській дорозі Рахівщини перекинувся джип: загинула молода жінка

Події 4839

Учора в с. Розтока Рахівського району на гірській дорозі перекинувся джип, внаслідок чого загинула пасажирка. Поліція розпочала за даним фактом розслідування

PM715image001

Ввечері 15 липня в поліцію Рахівського району надійшло повідомлення від мешканця с.Розтоки. Заявник повідомив про те, що він скоїв ДТП, внаслідок якого загинула пасажирка авто.

На місце події прибула слідчо-оперативна група. Встановлено, що трагічна пригода сталася в урочищі Аршиця. В автомобілі “Міцубісі Паджеро” поверталися з косовиці 51-річний житель Розтоки і його 30-річна пасажирка. За попередньою інформацією, на слизькій гірській дорозі в джипі раптово лопнуло колесо, машину понесло, а далі вона перекинулася на дах.

Від отриманих травм жінка-пасажир загинула на місці.

Поліція розпочала за даним фактом розслідування, у діях водія вбачаються ознаки кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого). Справу розслідує слідче управління ГУНП області, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

PM205image002

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах