25325
11:17 16.072017

Закарпатська поліція спіймала трьох крадійок

Події 1594

2387136_1200_675Жительки Мукачева, Іршавського району та Хуста скоїли крадіжки, за які нестимуть кримінальну відповідальність. Поліція розпочала за даними фактами розслідування.

14 липня в поліцію звернувся із заявою житель с.Чинадієво Мукачівського району. Тиждень тому чоловік відпочивав у с.Горбок Іршавського району на тамтешньому озері. Там невідома особа скоїла крадіжку його мобільного телефону та інших речей.

Працівники кримінальної поліції Іршавщини встановили, що мукачівця обікрала 26-річна місцева жителька. Ця жінка раніше вже притягалась до кримінальної відповідальності за скоєння крадіжок. Речові докази скоєння злочину вилучено.

У поліцію м.Хуста з заявою звернулася мешканка міста, яка повідомила про те, що наприкінці червня невідома особа з її квартири в місті викрала електроінструмент, а саме дві шліфувальні машинки та перфоратор.

Працівники кримінальної поліції та групи швидкого реагування встановили, що дану крадіжку скоїла 20-річна мешканка м.Хуста.

А 38-річна раніше судима за крадіжки жителька м.Мукачева попалася поліції на крадіжках грошей із приміщень обласної лікарні в м.Ужгороді. Крадійка тинялася коридорами лікарні, вибирала момент, коли в палаті хворих нікого не було й викрадала гроші з чужих сумок.

На злодійкуватих жінок очікує кримінальна відповідальність, за даними фактами поліція веде розслідування. Перевіряється також їх причетність до скоєння інших аналогічних злочинів, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
В Ужгороді розшукали маленького хлопчика
16:55
На Мукачівщині обрали запобіжні заходи двом чоловікам, у яких знайшли гранати, пістолет та боєприпаси
16:27
ПрАТ «Закарпаттяобленерго» закликає перевіряти інформацію про застосування графіків відключення електроенергії
16:03
Відбувся чемпіонат Закарпаття з класичних шахів
15:45
Майже 19 тисяч компаній переїхали по Україні від початку повномасштабної війни
15:31
Віктор Микита у Будапешті зустрівся із представниками Державного самоврядування українців Угорщини та лідерами української громади
15:11
Меморіальний парк села Чома ознайомлює школярів з життям древніх угорців
14:56
В Ужгороді поліція затримала зловмисника, який посеред вулиці пограбував чоловіка
14:38
У рідних стінах ужгородські «Карпати» досягли максимального результату
14:03
На Виноградівщині квітне величезна поляна диких орхідей
13:43
Всі новини