25315
17:19 15.072017

Закарпатська поліція розшукала двох зниклих дітей

Події 1487

1У Мукачеві 10-річний хлопчик втік від бабусі, а в Березному 16-річна дівчина пішла з дому через конфлікт із батьком. Обох юних втікачів розшукали й повернули рідним правоохоронці.

Увечері 14 липня в поліцію м.Мукачева надійшло повідомлення жительки міста про зникнення її 10-річного сина. Зі слів заявниці, хлопчик разом із бабусею пішов у магазин, який знаходиться на вул.І.Франка в м.Мукачеві. Бабуся залишила внука на вулиці біля магазину і сказала, щоб чекав на неї, та коли через 10 хвилин вийшла з крамниці, то дитини на місці вже не було.

Знайшли зниклого хлопчика мукачівські патрульні спільно з працівниками ювенальної превенції Мукачівського відділу поліції. Дитина знаходилася в місцевому поселенні неподалік лісу. Хлопчика поліція передала матері.

Того ж вечора за допомогою в поліцію звернувся житель смт.Великий Березний, який повідомив про зникнення 16-річної доньки. Ввечері дівчина пішла на вулицю кататися на велосипеді, за годину повернулась додому, залишила біля воріт велосипед та знову кудись пішла. Де саме, батько не знає, а мобільного телефону дівчина не має.

Працівники поліції розшукали зниклу дівчину на вулиці Богдана Хмельницького у В.Березному і передали її бабусі. Дівчина зізналася, що вчинила так через конфлікт із батьком. З ними обома правоохоронці провели відповідну бесіду про неприпустимість такої поведінки в майбутньому, а батька, ймовірно, ще й притягнуть до адмінвідповідальності за неналежне виховання доньки, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах