25302
12:00 15.072017

На Рахівщині під колеса вантажівки потрапила дівчина-велосипедистка

Події 1471

original-829cfdfc0040263aed33e0bd5abdc17f-1-400x266Учора ввечері в с.Костилівка Рахівського району вантажний автомобіль «Рено» збив 20-річну дівчину, яка їхала на велосипеді й порушила ПДР. Потерпіла в реанімації, поліція розпочала за даним фактом розслідування.

Увечері 14 липня в поліцію Рахівського району надійшло повідомлення про те, що в с. Костилівка Рахівського району автомобіль здійснив наїзд на жінку. На місце події прибула слідчо-оперативна група.

Встановлено, що близько 20.40 год. в с.Костилівка, на автодорозі сполученням Мукачево-Рогатин, житель села Біла Церква Рахівського району, керуючи вантажним автомобілем марки “Рено Магнум”, здійснив наїзд на велосипедистку, яка несподівано стала повертати вліво.

Внаслідок наїзду 20-річна жителька м.Рахова була доставлена з політравмою в реанімацію Рахівської районної лікарні. Стан потерпілої стабільний.

Поліція розпочала за даним фактом кримінальне провадження за ст.286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило тілесне ушкодження). У водія взято кров на визначення стану алкогольного сп’яніння, він був тверезий. Автомобіль поміщено на спецмайданчик Рахівської поліції, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах