25080
18:42 10.072017

Поліцейські виявили фальшиве водійське посвідчення у закарпатця

Події 2348

У селі Голубине Свалявського району працівники сектору забезпечення безпеки дорожнього руху Мукачівського відділу поліції виявили фальшивий документ у водія автомобіля марки «ВАЗ 2106»

PM840image001

Мешканця с.Березники Свалявського району поліцейські зупинили за те, що чоловік, виконуючи маневр, не ввімкнув поворотник. При перевірці документів, водійське посвідчення викликало сумнів щодо його справжності. Правоохоронці запросили чоловіка перевірити дійсність документу у Свалявському відділені поліції. Як з’ясувалось, документ підроблений.

Така ж серія та номер водійського посвідчення значиться за мешканцем Херсонської області. Дані закарпатця у відповідних базах не вказані.

30-річний водій зі Свалявського району пояснити походження фальшивого документу не міг. Він запевнив, що отримав це посвідчення після закінчення курсів у автошколі.

За даним фактом слідчий відкрив кримінальне провадження за част.1 ст.358 Кримінального кодексу України – Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, їх збут, використання підроблених документів. Походження фальшивого документу з`ясує слідство, інформує відділ комунікації поліції в Закарпатській області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах