25038
10:40 10.072017

На Закарпатті розшукують водія, який втік після ДТП де загинув правоохоронець

Події 2147

Співробітники Тячівського відділу поліції та ГУНП в Закарпатській області встановлюють обставини автомобільної аварії на Тячівщині та розшукують водія, який втік з місця події.

1

Вчора, 9 липня, до поліції надійшло повідомлення від медиків Тячівської районної лікарні про те, що до них поступили пацієнти після тяжкої автомобільної аварії. Слідчо-оперативна група спільно з групою реагування патрульної поліції на місці події встановили, що автомобіль «BMW» виїхав на зустрічну смугу та допустив лобове зіткнення з «ВАЗ 2109». Аварія трапилася на виїзді з села Бедевля.

За кермом «ВАЗ 2109» перебував співробітник Тячівського відділу поліції. Правоохоронця доставили в реанімаційне відділення районної лікарні, де він помер. На момент ДТП поліцейський повертався з роботи. Водій «BMW» після аварії покинув місце події, двох його пасажирів доставлено у лікарню, один із них – у реанімації.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 ККУ, тобто порушення правил безпеки дорожнього руху, якщо вони спричинили смерть потерпілого. Таке правопорушення карається позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого. Поліція розшукує водія, який втік з місця події, та встановлює всі обставини ДТП. У всіх учасників аварії взято кров на вміст алкоголю, машини поміщено на спецмайданчик, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

2

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах