25019
15:59 8.072017

У обстріляному із РПГ магазині велотоварів вдруге не взірвалася граната. ВІЕО

Події 1615

Сьогодні вночі у Мукачеві стріляли із РПГ у магазин “Мотолюкс”, що біля ринку “ГІД”.

5960a2dee1930-pm324image001

У відділі комунікації поліції Закарпатської області інтернет-виданню “PMG.ua” повідомили, що сьогодні близько 3:20 ночі до правоохоронців надійшло повідомлення про те, що біля одного з магазинів, розташованих по вулиці Томаша Масарика (Матросова) у м. Мукачеві, лунали постріли.

“Поліцейські прибули на місце події і виявили біля приміщення магазину предмет, схожий на гранату. На щастя, вибуховий пристрій не здетонував, не вибухнув”, – зазначають правоохоронці.

За даним фактом внесені дані до Єдиного реєстру досудових розслідувань та порушено кримінальне провадження за статтею 194 Кримінального кодексу України (Умисне знищення або пошкодження майна).

На місце події приїхав і керівникк обласної поліції Роман Стефанишин.

Нагадаємо, що раніше, у квітні цього року, у цей магазин кинули гранату. Однак, вона не спрацювала.

“За даним фактом поліція розпочала кримінальне провадження за частиною 2 статті 194 Кримінального кодексу України, тобто умисне пошкодження майна шляхом вибуху. Таке правопорушення карається позбавленням волі на срок від трьох до п’ятнадцяти років. На місці події ще працюють слідчі”, – повідомила 5ua речниця Головного управління Національної поліції в Закарпатській області Тетяна Щоголєва.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах