23959
10:01 18.062017

Полісмени розкрили побутові крадіжки на Воловеччині та Тячівщині

Події 2958

Воловецькі та тячівські правоохоронці розслідують крадіжки з дворогосподарств. За даними фактами відкриті кримінальні провадження

1497274018_55_main_new.149400206915 червня до свалявської поліції надійшло повідомлення про крадіжку залізничного обладнання на відрізку перегону станцій Вовчий-Воловець.

Правоохоронці оперативно з‘ясували особу крадія. Воловецька поліція з‘ясувала, що 4 трансформатори, 2 реле і генератор вкрав 18-річний свалявчанин, який раніше вже притягався до відповідальності за крадіжку.

За фактом крадіжки розпочато досудове розслідування за ст. 185 ч. 2 (Крадіжка, вчинена повторно або за попередньою змовою групою осіб). Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу. Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк.

У Тячеві ж крадій проник до помешкання будинку місцевого мешканця і викрав звідти світлові прожектори. Правоохоронці оперативно встановили особу крадія. Ним виявився 33-річний непрацюючий тячівець.

За фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України (Крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому). Злочинні дії, кваліфіковані за даною статтею, караються позбавленням волі на строк від трьох до шести років.

 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах