2304
21:47 18.052016

Подробиці стрілянини в ужгородській «Короні». ФОТО, ВІДЕО

Події 1675

Сьогодні, 18 травня, близько 17.00, на площі Театральній, що в Ужгороді відбулася стрілянина.

IMG_0963

Як з’ясувалося, інцидент виник у відомому ресторані «Корона», де зараз тривають ремонтні роботи. Депутат Ужгородської міської ради Іван Волошин під час сварки поранив помічника депутата Ужгородської міської ради Євгена Рахімова. Зброя, з якої здійснювалися постріли – травматичний пістолет.

Як розповів «Карпатському об’єктиву» Євген Рахімов, сьогодні він разом із депутатом Ужгородської міської ради Романом Богуславським зайшли на територію колишнього готелю «Корона», аби перевірити дозвільну документацію на будівельні роботи, які там зараз проводяться, а також поцікавитися, чому на колесах двох камазів, які заїхали під будівлю немає омивачів для коліс (оскільки вони навезли на площу Театральну болота).

Зайшовши на територію об’єкта депутат та його помічник попросили у робочих продемонструвати дозвільні документи та погодження на роботи. Ті ж відповіли, що усі питання – до власника «Корони» Івана Волошина.

Як виявилося згодом, останній саме перебував на об’єкті. Вийшовши до Романа Богуславського та Євгена Рахімова, Іван Волошин затіяв сварку, яка переросла у бійку. Не довго думавши, Волошин витягнув пістолет і почав стріляти у бік Богуславського, але не втрапивши переключився на Рахімова. З кількох пострілів він влучив Євгену Рахімову у ногу. З місця події його забрала «швидка». Наразі, стан Євгена Рахімова нормальний і його здоров’ю ніщо не загрожує.

Дещо інакше виглядає ситуація зі слів депутата Ужгородської міської ради Івана Волошина. Як розповів міський обранець «Карпатському об’єктиву», сьогодні на приватну територію готельно-ресторанного комплексу «Корона» проникли зловмисники в лиці депутата Ужгородської міської ради Романа Богуславського та його помічника Євгена Рахімова. У ході візиту між ними та робітниками розгорівся конфлікт, який переріс у потасовку. Після того, як Роман Богуславський ударив підсобного робітника, а Євген Рахімов витягнув з кишені ножа і почав погрожувати присутнім фізичною розправою, Іван Волошин був змушений заступитися за потерпілого, тож вистрелив у ногу Рахімову із травматичного пістолета (зброя офіційно зареєстрована). За словами депутата, робітник на якого напали зараз перебуває у лікарні.


Як повідомляє прес-служба закарпатської міліції, за даним фактом розпочате кримінальне провадження за ст.296. ч.4 ККУ (Хуліганство із застосуванням зброї). Обставини інциденту з’ясовують слідчі.

За інформацією керівника Ужгородської місцевої прокуратури Дмитра Кириленка, наразі здійснюється процесуальне керівництво у даному кримінальному провадженні, а його хід взято на контроль керівництвом прокуратури області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
В Ужгороді змагалися на чемпіонаті Закарпаття з танцювального спорту
17:03
«Екологічна освіта дітей засобами театрального мистецтва та ігрових практик»: навчально-методичний посібник
16:36
У Хустській ТГ проходить Всеукраїнська дитячо-юнацька військово-патріотична гра «Сокіл» (Джура)
16:15
У Коритнянському ліцеї відкрили благодійну виставку-продаж трьох місцевих художників
15:52
У Мукачеві за 4 місяці зафіксовано майже 4500 порушень правил паркування
15:38
Рідним загиблого на Донеччині прикордонника із Закарпаття вручили державну нагороду
15:21
На Тячівщині затримали наркоторговця: за місцем проживання фігуранта проведено обшук
15:08
238 осіб з інвалідністю скористалися послугами Закарпатської служби зайнятості з початку року
14:56
В Ужгородському ТСЦ МВС призначили нового керівника
14:44
Відбулося засіданні виконкому Білківської сільради
14:13
Всі новини