20545
16:16 31.032017

За добу закарпатські правоохоронці спіймали чотирьох нетверезих водіїв

Події 1302

374351_620499_1349092898Випадки керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння працівники поліції зафіксували в місті Хуст, а також Виноградівському, Іршавському та Тячівському районах

У Виноградівському районі в селі Великі Ком’яти працівники поліції зупинили автомобіль «Меrсеdеs Vіtо», який рухався без увімкненого світла фар. За кермом перебував 39-річний місцевий житель. Водій мав явні ознаки алкогольного сп’яніння, але від освідчення відмовився. Правоохоронцям довелося складати на порушника протокол в присутності свідків.

Другий нетверезий водій попався поблизу с.Вільхівка Іршавського району. Там правоохоронці зупинили автомобіль «Rеnault Меgаne», на якому, як і в попередньому випадку, не горіло світло фар. Керував автівкою 42-річний житель Рахівського району. Водій з ознаками алкогольного сп’яніння відмовився від освідчення і на місці, і в медзакладі. Для складання протоколу також залучалися свідки.

В м.Хусті поліцейські зупинили автомобіль марки «Mеrсеdеs» під керуванням 52-річного жителя с.Іза Хустського району. Водій несподівано зупинився просто посеред дороги, створивши аварійну ситуацію. Правоохоронці з’ясували, що чоловік знаходиться у стані алкогольного сп’яніння. Драгер зафіксував у нього 1,77 проміле алкоголю. На порушника було складено адмінпротокол за керування у нетверезому стані та вилучено водійське посвідчення. Автомобіль з місця події забрав родич водія.

В Тячівському районі в смт.Солотвино правоохоронці зупинили водія мопеду, який керував транспортним засобом без захисного шолому. Водій з ознаками сп’яніння відмовився від освідчення.

Усі складені адміністративні протоколи поліція скерує до суду, який і прийматиме остаточне рішення щодо покарання водіїв-правопорушників, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
McDonald’s планує відкрити заклади як в Ужгороді, так і в Мукачеві
17:31
На об’їзній Ужгорода ДТП
17:11
У Мукачеві пройшов фінал Шкільної ліги з футзалу «Пліч-о-пліч»
16:52
Мукачівські поліцейські затримали зловмисника за підозрою у спричиненні тяжких тілесних ушкоджень своїй колишній дружині
16:43
Минулої доби закарпатські надзвичайники вели запеклу боротьбу із екопожежами
16:39
Мукачівська окружна прокуратура прагне повернути державі понад 90 га земель лісового фонду – до суду заявлено позов
16:22
Парламентарі пропонують тотальне стеження за українцями. Що думають закарпатці
16:02
Підписано меморандум про співпрацю між міською організацією Товариства Червоного Хреста України та Ужгородською міською радою
15:55
Приватний поїзд «Прага — Чоп» сьогодні здійснив свій перший рейс
15:04
Скільки коштують на Закарпатті пасхальні кошики
14:28
Всі новини