20497
20:39 30.032017

На Рахівщині розкрили резонансне вбивство

Події 2381

00426464_n1(9)Тячівською місцевою прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 121 КК України, за фактом заподіяння невстановленою особою мешканцю смт. Великий Бичків Рахівського району тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили його смерть.

Як повідомив керівник Тячівської місцевої прокуратури Степан Жовнір, завдяки вжитим працівниками поліції спільно з керівниками місцевої прокуратури невідкладним заходам, у тому числі проведеним слідчим (розшуковим) та процесуальним діям, вищезазначений тяжкий злочин розкрито по «гарячих слідах», а особу злочинця, яким виявився мешканець сусіднього району, встановлено.

Правопорушнику повідомлено про підозру у вчиненні вказаного кримінального правопорушення та до суду направлено клопотання про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою, яке слідчим суддею місцевого суду за активної позиції прокурора задоволено, підозрюваного взято під варту без визначення розміру застави.

На даний час слідство у кримінальному провадженні триває, вживаються необхідні заходи щодо встановлення всіх обставин кримінального правопорушення.

Відомості про факти незаконного зберігання та збуту наркотичних і психотропних речовин внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань та кримінальне провадження розслідується окремо.

Довідково:
Стаття 121 Кримінального кодексу України. Умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого, -карається позбавленням волі на строк від семи до десяти років, інформує прес-служба прокуратури Закарпастької області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах