20450
10:24 30.032017

На Тячівщині судитимуть наркоторговця

Події 1549

Працівники поліції оголосили про підозру 27-річному мешканцю Тячівщини, який збув наркотичну речовину та отримав за це грошові кошти. Суд погодив клопотання слідчого та взяв злочинця під варту.

PM403image001

До поліції Тячівщини звернувся мешканець району та повідомив про те, що його знайомий займається продажем марихуани. Заявник розповів, що сам купив наркотичну речовину у цього чоловіка, після чого добровільно віддав її правоохоронцям. Працівники поліції в ході проведення досудового розслідування за кримінальним провадженням, передбаченим ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України, тобто незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, встановили, що 27 березня на АЗС в смт. Буштино підозрюваний продав марихуану.

Поліція затримала 27-річного чоловіка після того, як він збув 10 грамів наркотичної речовини за 1500 гривень. Після цього підозрюваний сів у таксі, яке зупинили правоохоронці. В торговця марихуаною було виявлено ще 6 грамів наркотиків.

Наразі слідчі вже оголосили затриманому про підозру у вчиненні даного злочину, а також обрали злочинцеві міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Працівники поліції готують необхідні матеріали для скерування справи до суду.

 

Відділ комунікації

поліції Закарпатської області

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах