20431
19:42 29.032017

Поліція передала до суду справу про розбійний напад на Берегівщині

Події 1942

Слідчі Берегівського відділу поліції передали матеріали кримінального провадження про розбійний напад в селі Варієво Берегівського району з обвинувальним актом до суду

PM107image001

Сьогодні, 29 березня, берегівські правоохоронці передали матеріали кримінального провадження з обвинувальним актом до районного суду по справі розбійного нападу на підприємця. Працівники поліції встановили осіб та розшукали двох чоловіків, які підозрюються у розбої, спрямованому на заволодіння майном у великих розмірах, вчинений групою осіб. Слідчі провели досудове розслідування, в ході якого зібрали достатньо доказів для доведення причетності цих осіб до вчинення злочину.

Нагадаємо, що в кінці грудня 2016 року в селі Варієво в будинок місцевого підприємця зайшли невідомі та представилися правоохоронцями. Вони знайшли в будинку понад 800 тисяч гривень та повідомили власнику про вилучення під час обшуку. Господар попередив, що зателефонує на службу «102», на що один із чоловіків пригрозив йому вбивством. Зв’язавши господаря та його дружину, розбійники втекли. Поліція виявила автомобіль нападників біля дамби в смт. Вилок та оперативно встановила осіб, причетних до цього злочину. Затримали причетних до цього правопорушення, 25–річного жителя Сумської області та 26-річного мешканця Дніпропетровська у Києві.

Берегівські правоохоронці передали матеріали кримінального провадження за ч. 4 ст.187 Кримінального кодексу України, тобто розбій, вчинений групою осіб, з обвинувальним актом до суду. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 8 до 15 років з конфіскацією майна. Крім того одному із учасників злочинної групи інкримінують ще ч. 4 ст. 358 ККУ, тобто підроблення документів, печаток, штампів та бланків, їх збут, використання підроблених документів та ч.2 ст. 353 ККУ, тобто самовільне присвоєння владних повноважень або звання службової особи та вчинення такою особою суспільно небезпечного діяння. Остаточне рішення в цій справі прийматиме суд, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

PM944image002 PM639image003

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
«Гуцулка Ксеня» та Остання ніч у Хусті»: театральні прем’єри Хустського театру в Ужгороді
12:05
Закарпатські митники виявили неточності у документах харківського бізнесмена
11:19
У Тячеві відбувся Форум, присвячений 10-річчю децентралізаційної реформи в Україні
10:20
Зарічанська громада знову зустріне Героя
10:01
Актуальне інтерв’ю з головою Закарпатської ОВА Віктором Микитою про ПП «Лужанка-Берегшурань»
09:43
Стало відомо про загибель жителя Виноградівської громади
09:21
Школярі Ужгорода упродовж місяця вчитимуться правильному поводженню із відходами, адже їх можна і необхідно перетворювати на ресурс
08:52
Дві прем’єри в Ужгороді презентує Закарпатський обласний театр драми та комедії
18:38
Патрульна поліція Закарпаття нагадує
18:29
У Мукачеві виявили нетверезого водія, який створював аварійні ситуації
18:22
Всі новини