16192
11:46 16.012017

У Мукачеві жінка штрикнула чоловіка ножем

Події 1458

93_mainСпівробітники Мукачівського відділу поліції встановили особу нападника на чоловіка, який отримав ножове поранення.

До правоохоронців звернувся черговий лікар Мукачівської районної лікарні та повідомив про те, що в їх хірургічне відділення поступив пацієнт з колото-різаною проникаючою раною грудної клітки. Слідчо-оперативна група виїхавши до потерпілого встановила, що 36-річний потерпілий перебуває в шоковому стані та має ознаки алкогольного сп’яніння. Чоловік розповів, що повертався з фестивалю в Мукачеві і ззаду на нього напали.

Вжитими оперативно-розшуковими заходами працівники Мукачівського відділу поліції встановили, що тяжкі тілесні ушкодження потерпілому нанесла його 30-річна дружина. Конфлікт у подружжя виник на побутовому підґрунті. Кухонний ніж, яким здійснено удар, вилучено. Триває досудове розслідування, вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу щодо підозрюваної у вчиненні злочину.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ст. 121 Кримінального кодексу України, а саме умисне тяжке тілесне ушкодження. Жінці загрожує ув’язнення від п’яти до восьми років, повідомляють у відділі комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах