15391
16:37 29.122016

Мукачівцю, який забив до смерті свою подругу, загрожує до 10 років тюрми

Події 2231

46-річний мукачівець на грунті ревнощів завдав тілесних ушкоджень своїй 49-річній подрузі. Жінка померла. Чоловіка затримала поліція, йому загрожує до 10 років позбавлення волі

pm436image001

У Мукачівську лікарню привезли непритомну 49-річну жінку. Доставили її з котельні, що знаходиться на вул.Закарпатській. У лікарні потерпіла померла.

Про пригоду медики повідомили в поліцію. Експертиза зафіксувала в потерпілої закриту черепно-мозкову травму з крововиливом, забій і набряк головного мозку, множинні забої голови і тіла. Стало зрозуміло, що нещасна померла не своєю смертю.

Справою зайнялись працівники кримінальної поліції, дільничні. З Ужгорода прибули слідчі спеціалізованого відділу з розкриття тяжких злочинів і пересувна криміналістична лабораторія.

Правоохоронці встановили, що жінку побив її 46-річний знайомий. Трагедія сталася в котельні на вул.Закарпатській. Приревнувавши жінку до іншого, ревнивець взяв палицю і завдав їй кілька ударів в область спини та потилиці, а опісля ще й вдарив кулаком в обличчя.

Залишивши жінку в котельні, чоловік пішов геть. Повернувшись наступного дня, виявив жінку непритомною і викликав «швидку». Однак у лікарні потерпіла від отриманих травм померла, так і не прийшовши до тями.

Підозрюваного затримано, йому повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.121 Кримінального кодексу України (Умисне спричинення тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть потерпілої). Вирішується питання щодо обрання йому міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

За скоєне чоловіку загрожує до 10 років в’язниці, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах